چند نکته ی مهم درباره ی روش های مطالعه
مدت زمان تخمینی مطالعه این مقاله 1 دقیقه می باشد. |
مقدمه
روش های مطالعه انواع مختلفی دارد و برای هر کس ممکن است متفاوت باشد.ادگارد هیل دانشمندی است که در زمینه ی روش های مطالعه تحقیقات زیادی انجام داد.این دانشمند روی افراد زیادی با سطح یادگیری یکسان آزمایشات فراوانی انجام داده و ما تصمیم گرفتیم نتیجه ارزشمند این تحقیقات را برای خوانندگان این مقاله بیان کنیم
روش های مطالعه صحیح
نتیجه مرحله اول از تحقیقات :
آن دسته از افرادی که فقط مطالب را خوانده بودند بعد از دو هفته فقط 10% از اطلاعات در ذهنشان باقی مانده بود.
نتیجه مرحله دوم از روش های مطالعه :
آن دسته از افرادی فقط شنیده بودند و از قوه شنوایی برای یادگیری استفاده کرده بودند بعد از دو هفته فقط 20% از اطلاعات در ذهنشان باقی مانده بود.
نتیجه مرحله سوم از روش های مطالعه :
آن دسته از افرادی که از قوه بینایی برای یادگیری استفاده کرده بودند بعد از دو هفته فقط 30% از اطلاعات در ذهنشان باقی مانده بود .
نتیجه مرحله چهارم از روش های مطالعه :
آن دسته از افرادی که از ارتباط موثر بین دیدن و شنیدن برای یادگیری استفاده کرده بودند بعد از دو هفته 50% از اطلاعات در ذهنشان باقی مانده بود.
نتیجه مرحله پنجم از روش های مطالعه :
آن دسته از افرادی که با تمرین و بحث کردن و تکرار مطالب عمل یادگیری را انجام دادند بعد از دو هفته 70% از اطلاعات در ذهنشان باقی ماند.
نتیجه مرحله ششم از تحقیقات :
آن دسته از افرادی که سعی کردن مطالب خوانده شده را به صورت عملی انجام دهند بعد از دو هفته 90% اطلاعات در ذهنشان باقی مانده بود .
بنابراین اگر سعی کنیم مطالب خوانده شده رادر زندگی روزمره انجام دهیم و با آنها درگیر شویم مطمئنا در صد یادگیری افزایش پیدا خواهد کرد.
از طرف تیم آموزشی ماهان تیموری
نتیجه
روش صحیح مطالعه خواندن مطالب نیست،شنیدن یا دیدن نیست،تمرین و تکرار هم نیست بهترین روش مطالعه استفاده از مطالب خوانده شده در زندگی روزمره است.با این روش تمرکز ذهن روی مطالب تثبیت می شود.این راه از بهترین روش های تقویت حافظه است و می تواند همچون یک داروی تقویت حافظه عمل کند.
چنانچه موفق به اتمام این مقاله در مدت زمان تخمینی نشده اید به سایت تست تندخوانی مراجعه نمایید |
خواهشمندیم با دیدگاه سازنده خود ما را در ارائه هرچه بهتر مقالات یاری نمایید