افزایش قدرت دید در مطالعه چیست؟
مدت زمان تخمینی مطالعه این مقاله ۳ دقیقه می باشد. |
مقدمه
با افزایش قدرت دید در مطالعه می توانیم سرعت مطالعه را افزایش دهیم.افزایش قدرت دید در مطالعه باعث بالا رفتن اعتماد به نفس هم می شود.چشم انسان بسیار شگفت انگیز می باشد.این ابزار نوری از تلسکوپها و میکروسکوپها بسیار پیچیده تر می باشد .جالب است بدانید هر چقدر اجسام نورانی تر باشند اندازه ی مردمک چشم کوچک تر می شود حتی اندازه ی این عضو حساس و افزایش قدرت دید در مطالعه بر حسب میزان احساسات فرد نیز تغییر خواهد کرد .
پس می توان نتیجه گرفت میزان علاقه به هر موضوعی با افزایش قدرت دید در مطالعه یک ارتباط موثر دارد و این فرایند به درک بیشتری از متن منجر می شود .
مثلا هنگامی که کسی را دوست دارید اندازه ی مردمک چشم شما به صورت ناخوداگاه افزایش می یابد بنابراین اگر سعی کنیم به مطلب مورد نظر علاقه پیدا کنیم مطمئنا با گشاد شدن مردمک چشم مواجه شده و مغز تمرکز حواس بیشتری رو ی موضوع پیدا خواهد کرد و در نتیجه درصد یادگیری بالا تر خواهد رفت .
چشمان هر فردی در حین مطالعه قادر به دیدن چندین لغت در یک نگاه می باشد . با تمرینات زیر می توانید حوزه ی دید خود را در حین نگاه کردن به لغات افزایش دهید .
تمرین افزایش قدرت دید در مطالعه به صورت افقی :
ابتدا تمرینی را توضیح می دهیم که برای افزایش قدرت دید افقی در مطالعه مفید می باشد و به روش صحیح مطالعه کمک می کند:
در این حالت سر خود را به صورت صاف و ومستقیم در حالی که به یک نقطه در دور دست خیره شده اید نگه دارید . دقت کنید این نقطه در دورترین فاصله ممکن در نظر گرفته شود .
ابتدا انگشتان اشاره خود را به صورت موازی و به صورت نوک به نوک بچسبانید سپس در راستای بینی به فاصله 10 سانتیمتر از صورت خود قرا ردهید .
دقت کنید در این حالت هنوز به نقطه ای در دوردست نگاه کنید سپس انگشتان خود را به صورت افقی از یکدیگر جدا کرده و از هم دور میکنید انگشتانتان را تا جایی از هم دور کنید که از میدان دید شما خارج شوند . در این حالت انگشتان را متوقف کرده و فاصله آنها از همدیگر را اندازه گیری کنید .
تمرین افزایش قدرت دید در مطالعه به صورت عمودی :
این بار روشی ارائه داده می شود برای افزایش قدرت دید عمودی در مطالعه :
ابتدا دو انگشت اشاره خود را به صورت عمودی به یکدیگر بچسبانید( منظور از عمودی این است که به صورت عمودی با سطح زمین قرار گیرند)
در حالیکه هنوز نگاه شما به نقطه ای در دور دست می باشد و فاصله انگشتان با چشم حدود 10سانتیمتر است آنها را از هم دور می کنیم .
این کار را تا جایی انجام می دهیم تا انگشتان شما از میدان دید شما خارج شود در این حالت حرکت را متوقف می کنید و فاصله بین انگشتان را اندازه بگیرید.
شما در این حالت می بینید که چشم با اینکه به نقطه ای در دوردست خیره شده ولی با این حال قادر به دیدن فضای پیرامون خود می باشد .
در صورت تکرار تمرینات گفته شده قادر خوهید بود میدان دید خود را افزایش دهید و در نتیجه از چشم ذهن بیشتر برای دیدن استفاده می کنید که لازم می دانم چشم ذهن را توضیح دهم که عبارتند از خواندن و دیدن متن نه تنها با چشم بلکه با مغز.
بنابراین خواننده می تواند با استفاده صحیح از چشم و مغز باعث افزایش قدرت میدان دید در مطالعه شود.
نکته مهم این است که اگر بتوانیم از دید مرکزی و دید پیرامونی استفاده کنیم فضای بیشتری از صفحه را می بینیم و می توانیم مطالب را به هم ربط دهیم ولی این کار را در خواندن به روش دید مرکزی نمی توانیم انجام دهیم چون به روش خط به خط مطالعه می شود .
نتیجه
یکی از راه های افزایش تمرکز بالا بردن قدرت دید در مطالعه است.و تمرکز هم به نوبه ی خود از روش های تقویت حافظه می باشد.به کمک تمرینات فوق می توان دید پیرامونی را تقویت کرد وقدرت دید را در مطالعه به این روش افزایش داد که این یکی از روش های تند خوانی می باشد.
چنانچه موفق به اتمام این مقاله در مدت زمان تخمینی نشده اید به سایت تست تندخوانی مراجعه نمایید |
خواهشمندیم با دیدگاه سازنده خود ما را در ارائه هرچه بهتر مقالات یاری نمایید